Ο Δρ. Garnier Malet γράφει

Ο Δρ. Garnier Malet γράφει: «Η Εξισορρόπηση του καθενός μας συμβάλλει στην εξισορρόπηση των άλλων και του πλανήτη. Είναι λοιπόν καιρός για κάτι τέτοιο, ιδίως στην χώρα όπου ζουν οι απόγονοι αυτών των καταπληκτικών γιων του Ηλίου, δημιουργών και μεταδοτών μιας θεμελιώδους συμπαντικής θεωρίας που η επιστήμη μας μόνο τώρα ξανά ανακαλύπτει»
Οι επιστήμονες φυσικοί, ιατροί, θεραπευτές γλωσσολόγοι, λάτρες του Ελληνισμού, λόγιοι κ.τ.λ, μπορούν, πέρα από την κατανόηση, να νοιώσουν επίσης πολύ βαθύτερα από άλλους την ουσία των πραγμάτων, για να προχωρήσουν ακόμη πιο μακριά.
Την προέλευση των αρχών της θεωρίας αυτής από την αρχαία ελληνική γλώσσα μετά 54 μικρά και κεφαλαία γράμματα που αποτελούν τους κρυμμένους Δαιδάλους της ροής του χρόνου, και γενικά των σχέσεων με την πανάρχαια ελληνική παράδοση που αναγνωρίζεται στην κλασσική αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ο J.P. Gamier Malet λέει ότι «Tα γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου είναι πέρασμα χρόνου που διαγράφουν άτομα, αστέρια και γαλαξίες.

Στις απώτατες εποχές οι άνθρωποι επικοινωνούσαν μεταξύ τους με την σκέψη, και όταν σε κάποια στιγμή έπρεπε να κρύψουν την αλήθεια εφάρμοσαν τη γραφή».


Η σημαντικότερη προβολή της διάλεξης ήταν η φωτογραφία επιγραφής του Μεξικού ηλικίας 22.500 ετών πάνω σε πέτρα που βρέθηκε μέσα σε στρώμα λάβας ηφαιστείου σε βάθος 19 μέτρων, πάνω στην οποία φαίνονταν κεφαλαία και μικρά Ελληνικά γράμματα και αριθμοί καταρρίπτοντας έτσι την θεωρία του Ινδοευρωπαϊσμού, της Φοινικικής προέλευσης των γραμμάτων, και της αραβικής προέλευσης των αριθμών.

Θα ήθελα να επισημάνω την τεράστια προσφορά του Γάλλου φυσικού και του Έλληνα Ιωάννη Αναστασίου Δρ. Πυρηνικής φυσικής που έχουν μεταβληθεί σε σύγχρονους ιεραπόστολους και διαφωτιστές του Ελληνισμού και τον προβάλλουν ανά τον κόσμο.
Ευχόμαστε να τους μιμηθούν και άλλοι επιστήμονες ώστε να μπορέσει η ανθρωπότητα να ξαναβρεί τον εαυτό της.
                                                              2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου